Te nderuar miq/mikesha Avon,

Ju falenderojme per pasionin tuaj per marken, qellimin dhe produktet tona Avon.

 

Deshirojme t'ju bejme me dije se aktiviteti yne tregtar ne Shqiperi, u mbyll me date 31 Korrik 2022.

 

Vazhdoni te qendroni me Avon ne https://www.avonworldwide.com/  dhe ne rrjetet sociale https://www.facebook.com/avonworldwide; https://www.facebook.com/avonworldwide ku mund te shihni edhe vendndodhjet tona ne tregje te tjera.

 

Me dashuri

AVON