Shqipëri
    |         |         |    
Avon
Klient i Privilegjuar
 • Kërkoj një mënyrë
  për të rritur të ardhurat e mia dhe

 • Unë kam nevojë
  për të ardhura

 • Unë dëshiroj të rritem
  dhe të zhvillohem në një kompani

 • Unë dëshiroj
  të angazhohem dhe


Të gjitha benefitet në një vend

Ke dëshiruar të angazhohesh gjithnjë me orë fleksibël pune? Të kesh pavarësi dhe të rrisësh të ardhurat personale? Të kesh biznesin tënd? Avon është këtu për t’ju ofruar atë që dëshironi! Kjo është një mundësi për ty – të rrisësh të ardhurat, të jesh e pavaruar dhe të kesh kohën tënde të lire! Zgjero pontencialin tënd ndërsa argëtohesh. Të jehs e angazhuar për veten tënde është vërtetë frymëzuese!

 • Ekskluzivisht për ty!
  badge-1

  Bëhu një Kliente e Privilegjuar Avon dhe bëhu pjesë e një pakete të plotë ofertash speciale! Ti kursen para për çdo gjë që blen – produkte, aksesorë dhe bizhu, sepse çdo Klient I Privilegjuar përfiton deri në 30% zbritje nga çmimi real i produkteve në broshurë, me arritjen e një niveli të caktuar porosie. Avon të ndihmon në maksimum që shpenzimet e tua për produktet kozmetike të jenë sa më të arsyeshme dhe më efikase.

  lexo më shumë
 • Pikënisja e udhëtimit!
  badge-2

  Në Avon ne mbështesim në maksimum fillimet e tua duke të dhënë mundësinë unike për të përfituar më tepër edhe kur ke pak kohë të lirë. Të bëhesh Klient I Privilegjuar Avon është një hap I shpejtë dhe I thjeshtë – gjithçka ju duhet është të regjistroheni. Nëse punon shumë, do të shohësh dhe do të zhvillosh aftësitë e tua duke u bërë edhe Lider I një Skuadre.

  lexo më shumë
 • Dhuratat
  badge-3

  Çdo Klient I ri I Privilegjuar përfiton një dhuratë mirëseardhje kur bashkohet me Avon. Nuk është aspak sekret thelbi I lumturisë së një femre – një dhuratë e cila e bën atë të ndihet më e bukur dhe e dëshiruar. Kjo është arsyeja përse Avon jep mundësinë e pjesmarrjes në programet e motivimit me produkte tërheqëse nga më të rejat. Tashmë e dini se të keni entuziazëm dhe dashuri ju ndihmon në përfitimin e dhuratave speciale.

  lexo më shumë
 • Biznesi personal
  badge-4

  Realizo ëndrrat e tua! Bëhu e pavarur duke qënë lideri i një skuadre. Ti do të zhvillohesh personalisht dhe do të rrisësh të ardhurat personale. Në këtë mënyrë do të përfitosh më tepër dhe mund të ndihmosh më tepër njerëz të përfitojnë duke u regjistruar si Klientë të Privilegjuar Avon. Gjithçka është e mundur- gjithçka varet nga ti!

  lexo më shumë

Histori suksesi në AVON!

 • Menaxher Biznesi, Zona 001, Tiranë

  Fale punes sime ne AVON realizova disa prej deshirave te mia. Me komisionet per nje vit arrita te blej makine personale. Kur njeriu punon dhe eshte kembengules ne detyren e tij, rezultatet nuk vonojne. Une gjeta pavaresine financiare, sigurine dhe shume shoke e shoqe. Ketu gjen mbeshtetjen e te gjithe ekipit, ndersa trajnimet zhvillojne njohurite per biznes te suksesshem. Kete fakt tregon edhe ekipi im prej me shume se 400 Klientesh te Privilegjuar dhe Lideresh.

  - Eno Roshi

 • Lider Shitjesh, Zona 008, Fier

  Per me pak se nje vit arrita te behem Lider ekipi. Ne AVON te rritesh ne detyre dhe te fitosh te ardhura eshte e thjeshte – merr trajnime, te cilat te mesojne se si te komunikosh me Klientet e Privilegjuar dhe te realizosh fitime. Eshte pozitiv fakti qe nuk kerkohet te disponosh nje kapital fillestar. Ketu kam nje orar pune fleksibel, i cili me jep mundesi t’i kushtoje me shume vemendje jetes sime personale.

  - Gjyste (Miranda) Sehitaj