Shqipëri
    |         |         |    

Rreth Avon


Avon bashkë me 42,000 bashkëpunëtorët e saj tashmë janë në shërbim të klientëve të rëndësishëm në mbi 100 vende të globit. E themeluar në vitin 1886, Avon Products, Inc (Avon) është shitësi direkt më i madh në botë i linjave të kozmetikës, me të ardhura vjetore të cilat ne 2008 arritën në 10,7 miliard dollarë.

Kanali ynë kryesor i shpërndarjes është shitja e drejtpërdrejtë nëpërmjet më shumë se 5.8 milion klientëve të privilegjuar Avon.

Kanali ynë kryesor i shpërndarjes është shitja e drejtpërdrejtë nëpërmjet më shumë se 5.8 milion klientëve të privilegjuar Avon.

Të njohura ndryshe si “Zonjat Avon”, klientet tona të privilegjuara na ndihmojnë të arrijmë të hyjmë në dyert e miliona klientëve në të gjithë botën si dhe të arrijmë të administrojmë të ardhura disa miliarda dollarëshe cdo vit.

Avon është një kompani globale e listuar në Bursën e New York (simboli AVP)

Të gjitha të dhënat monetare janë të raportuara në dollarë amerikanë USD.

Markat Kryesore dhe Linjat e Produkteve


Mbështetja dhe për kujdesi ynë ndaj grave gjithpërfshin të gjitha aspektet e kujdesit personal, kozmetikën, mirëqënien, shëndetin dhe fitness si dhe zhvillimin dhe pavarësinë ekonomike dhe financiare.

Për të qëndruar në pararojë të industrisë kompetitive të kozmetikës, ne vazhdimisht zhvillojmë cilësi, produkte efektive dhe të përballueshmë në cmime të cilat plotësojnë nevojat e klientëve tanë.

Kategoritë e produkteve Avon përfshijnë marka tashmë të njohura si: Avon Color TM, AneëTM, Skin-So-SoftTM, Advance TechniquesTM, Avon NaturalsTM si dhe markTM.

Produktet Avon mbajnë datën e prodhimit mbi paketimin e tyre. Ato përdoren brenda 3 vjetësh që nga data e prodhimit. Për më tepër informacion lexoni me kujdes udhëzimet

Produktet Avon nuk testohen mbi kafshët.