Privacy deklaratë dhe të sigurisë

Në avon.al ne respektimin e privatësisë të çdo individ i cili viziton faqen tonë të internetit, komunikon me ne apo produktet Avon blerjet online. Të dhënat që ju na jepni për të është përdorur për të procesit tuaj dhe urdhërat për të siguruar që ju të efektshme dhe me një përvojë personale pazar.

Deklarata e mëposhtme përshkruan politikën e Avon do të mbledhë informacion dhe ne se si do ta përdorë këtë informacion. Ai gjithashtu lejon ju e dini se çfarë të bëni nëse dëshironi të na largojë informacion personal rreth jush të grumbulluara ose të deponuara gjatë vizitave të mëparshme në këtë faqe interneti.

Si ne mbledhjen e informatave personale dhe përdorimin e 


Ne ndjekin procedurat e rrepta të sigurisë në mbledhjen, magazinimin dhe nxjerrja e informacionit që ju kanë dhënë ne, për të parandaluar keqpërdorimin dhe qasje të paautorizuara, siç kërkohet nga Akti finlandez të Dhënave Personale.

Ne nuk mbledhim çdo personalisht identifikimin informacion nga ju posaçërisht nëse nuk kemi nevojë për të - për shembull për të dërguar një broshurë ju, merrni ju në kontakt me një Bukuri Konsulenti lokale, plotësojnë një urdhër ose të japë llogari detaje. Ne vetëm i mbledhin të dhënat personale që ju kanë dërguar për të na. Identiteti juaj personale është numri i ruajtur vetëm me lejen tuaj.

Ne jemi mbledhur informata jo-specifike të numrit të vizitorëve në fusha të caktuara për të monitoruar përdorimin site vazhdimisht për të na ndihmuar në përmirësimin e projektimit dhe shtrirjen e faqe interneti.

Të dhënat personale mund të transmetohen në lidhje me internet.

Transferet e të dhënave personale mund të zhvillohen, potencialisht, në çdo vend tjetër në botë.Qëllimi i mbledhjes së të dhënave 


Nëse ju bëni me të na japin informacion personal, ne mund të ruajnë dhe ta përdorin këtë informacion për disa qëllime:

Ne maj dyqan dhe procesin e informacionit për të kuptuar më mirë nevojat tuaja dhe si mund të përmirësojë prodhimet dhe shërbimet tona.

Ne mund të mbajë informacion në lidhje me blerjen tuaj të mëparshëm, në mënyrë që të shërbimeve customise faqen tonë të internetit për të ardhmen tuaj vizita në këtë faqe interneti.

Ne mund të përdorni adresën tuaj për të ju dërgojnë informacion në lidhje me produktet më të reja, të veçanta ofron dhe sende të tjera të interesit.
Nëse ju bëni një blerje, ne kemi nevojë për të mbajtur informata të caktuara për qëllime Faturimi dhe lindja.

Kudo që ju japin informacion personal rreth jush do të shohin veten e 'informacionit ndryj' simbol. Ky simbol është atje për të njoftuar që ju të faktit se informacionit tuaj është duke u mbledhur.
(Ju mund të klikoni mbi simbolin në çdo kohë për t'u kthyer në këtë faqe për më shumë informacion.)

Të gjitha të dhënat tuaja do të ruhen sigurt për kohëzgjatjen e marrëdhënieve tuaja me ne.


Ndarja e informacionit me palët e treta 


Për të përmbushur kërkesat tuaja ne mund të ketë nevojë për të dhënë detajet personale thelbësore të një palë e tretë, për shembull, ofrimin e agjentëve tanë. Megjithatë ne nuk e ndani informacionin me partitë jashtë të Bashkimit Evropian.

Ne mund të përdorë gjithashtu ne mbledhjen e informacionit për të njoftuar ju në lidhje me produktet më të reja dhe të veçanta ofron ne mendojmë se ju do të jenë të interesuara për të, ndryshime të rëndësishme në faqen e internetit, apo për qëllime të tjera të marketingut ne mendojmë se do të ju interesojnë.
Nëse ju nuk dëshironi të na bëni këtë, ju mund të na tregoni, duke shkruar për ne në adresën e dhënë më poshtë (shih "Aksesi në informacionin tuaj") ose me e-mailing na pease contact_avon.al@avon.com

Si ne mbrojtjen e informacionit tuaj 


Ne jemi të vetëdijshëm se ju mund të jenë të shqetësuar në lidhje me intimitetin dhe fshehtësinë e informacionit tuaj personal, duke përfshirë edhe karta krediti dhe ofrimit të informacionit adresa, prandaj ne kemi marrë paraprake për të siguruar që ky informacion është i qetë dhe të sigurtë. Nëse jeni të regjistruar me ne llogarine tuaj online informata është e mbrojtur nga një fjalëkalim të zgjedhur nga ju. Qasja në llogarinë tuaj online kërkon emrin e përdoruesit dhe fjalë-kalimin dhe ne rekomandojmë që ju nuk keni të ditur këtë informatë për të ndonjë personi tjetër.

Përveç kësaj, ne mbrojnë të dhënat tuaja personale duke përdorur një teknologji të quajtur Sockets Secure Layer (SSL). Informacioni juaj personal do të jetë atëherë automatikisht Encrypted përpara se të dërgohet në lidhje me internet. (Ju duhet të vini re se ju përdorni pajisje për tu lidhur me internet duhet të jenë të pajisur me Microsoft Internet Explorer 4 (ose më vonë) ose Netscape Navigator 4 (ose më vonë) në mënyrë që të përdorni këtë teknologji.) Të gjitha të dhënat tuaja do të jetë i ruajtur mirë për kohëzgjatjen e marrëdhënieve tuaja me ne.

Cookie politikës 

Përdorimi i Cookies në faqen tonë 

Nje cookie është vetëm një tekst-string e informacionit se një website për transfertat e file cookie e browser në kompjuterin tuaj's hard disk në mënyrë që në faqen e internetit mund të kujtojmë kush jeni ju. Nje cookie zakonisht përmban emrin e domain cookit nga i cili ka ardhur, e 'jetës' e cookit, dhe një vlerë, e cila është zakonisht një numër unik rastësisht generated.

Dy lloje të cookie-t janë të përdorura në këtë website:

Sesioni i Cookies janë cookies përkohshëm që të qëndrojë në cookie file e shfletuesit tuaj derisa ju të largohen nga vendi.
Cookies të përhershme të mbetet në cookie file e shfletuesit tuaj për një kohë të gjatë (edhe pse se sa kohë do të varet nga të veçanta të jetës cookie).

Cookies mund të ndihmojë një website për të rregulluar përmbajtjen në ndeshjen e preferuar interesat më shpejt. Shumica e madhe websites përdorin cookie-t. Cookies nuk mund të përdoret për të identifikuar nga vetë ju.

Si ne përdorim Cookies në faqen tonë të internetit dhe çfarë ne mbledhjen e informacionit.

Session Cookies 

Për të ju lejojnë të kryejë të gjithë informacionin e faqeve faqen tonë dhe për të shmangur që ka të re-enter informacionit.

Në kuadër të regjistrimit për të ju lejojnë të ketë qasje në informata të depozituara.
Për të ju hyni në këtë faqe interneti.

Cookies të përhershme

Për të na ndihmuar ju njohin si vizitor unik (vetëm një numër) kur ju ktheheni në faqen tonë të internetit dhe të na lejojë të përmbajtjes për të qepur apo reklama në ndeshjen e preferuar për të shmangur interesat ose duke ju shfaqur në mënyrë të përsëritur të njëjtin reklamat.

Për të përpilojnë anonime, aggregated statistikat që të na lejojnë për të kuptuar se si përdoruesit e përdorni faqen tonë dhe për të na ndihmuar në përmirësimin e strukturës së faqes sonë të internetit. Ne nuk mund të identifikojë ju personalisht në këtë mënyrë.

Në kuadër të hulumtimit sondazheve për të siguruar që ju nuk janë të ftuar të plotësoni një pyetësor shumë shpesh, ose pasi ju e keni bërë.

Për të kujtuar preferencat brenda shërbimeve në të gjithë vendin p.sh. TV Listimet.

Palës së Tretë Cookies

Tretë i partive cookies shërbejnë nëpërmjet kësaj faqe interneti. Këto janë përdorur për qëllimet e mëposhtme:

Për të përpilojnë anonime, aggregated statistikat që të na lejojnë për të kuptuar se si përdoruesit e përdorni faqen tonë dhe për të na ndihmuar në përmirësimin e strukturës së faqes sonë të internetit. Ne nuk mund të identifikojë ju personalisht në këtë mënyrë.
Të shërbejë reklama në faqen tonë dhe nëse këto binarë janë klikuar mbi reklama nga përdoruesit. Për të kontrolluar sa shpesh jeni treguar një shpallje. Përdorimi i Beacons Web Disa nga faqet e rrjetit tonë elektronike mund të përmbajë imazhe të njohur si web beacons (ndonjëherë të njohura si gifs qartë) që të na lejojë të count përdoruesit që kanë vizituar këto faqe.
Web beacons mbledhë vetëm informata të kufizuara e cila duke përfshirë një numër cookie, koha dhe data e parë e një faqe, dhe një përshkrim të faqes në të cilën banon web fener.
Ne gjithashtu mund të kryejë web beacons vendosur nga palë të treta reklamuesit. Këto beacons nuk kryejnë asnjë informacion personalisht identifikueshme dhe janë përdorur vetëm për të ndjekur e efektivitetit të një fushatë

Paaftësi / mundësuar Cookies 

Ju keni mundësinë për të pranuar ose refuzuar cookies modifikuar nga cilësimet në shfletuesin tuaj.
Megjithatë, ju mund të mos jetë në gjendje të përdorin të gjitha tiparet e interaktive faqen tonë cookies nëse janë të paaftë. Në mënyrë që të ndryshojë your browser settings për cookies, ndiqni këto udhëzime:

Në browserin tuaj, zgjidhni Tools menu. Nga menuja Tools, zgjidhni Internet Options. Një dialog box duket, zgjidhni Privacy tab. Zgjidhni nivelin e intimitetit dëshironi të përcaktuar. Kliko Apply dhe Ok.

Lidhje me faqet tjera 


Nëse ju apo nga lidhje në faqen tonë të internetit në një mënyrë të pavarur në pronësi dhe operohet te paleve te treta site ne nuk mund të siguruar mbrojtjen e çdo informacioni personal që ju ofrojnë.

E palëve të treta mund të kenë faqet e tyre private dhe praktikat e mbledhjes së të dhënave që janë përtej kontrollit tonë. Personale Çdo informacion që ju ofrojnë të palës së tretë faqet do të rregullohen me politikën e tyre private, në qoftë se ata kanë një të tillë.
Avon nuk mund të marrë përsipër përgjegjësinë për çdo detyrim apo praktikat, politikat apo veprimet e këtyre vendeve palë të treta, dhe nuk mund të jetë përgjegjës për përmbajtjen apo praktikat e intimitetit të tilla. Si mund të ndihmoni mbroni veten kur urdhërimin online Nuk kemi asnjë të dhënë gjatë transmetimit të internetit do të jetë 100% e sigurtë.

Ndërsa ne kemi ndërmarrë hapa për të mbrojtur informatat tuaja personale, ne nuk mund të garantojë sigurinë e ndonjë informacion që ju të na transmetojë dhe ju bëjnë një gjë të tillë në rrezikun tuaj. Pas marrjes së transmetimit tuaj, të bëjë biznes ne përpjekje të arsyeshme për të siguruar sigurinë e saj në sistemet tona. Ju janë përfundimisht përgjegjës për ruajtjen e fshehtësisë së tuaj username, passwords dhe / ose ndonjë llogari informacion.

Keep informacionit tuaj sekret

Nuk e di dikush tjetër le fjalëkalimin tuaj kurrë nuk shkruani fjalëkalimin tuaj poshtë kurrë nuk e-mail fjalëkalimin tuaj - për të na apo të dikujt tjetër
kurrë nuk le dikush shih what you're keying në, veçanërisht në një vend publik gjithmonë log-off kur ju keni përfunduar tuaj transaksionet
na tregoni menjëherë në qoftë se ju e dini ndonjë problem potencial të sigurisë  

Pranimi i këtyre kushteve 
Duke përdorur këtë website, jeni dakord me këtë dhe të Sigurisë Privacy Statement. Nëse ju nuk pajtoheni për këtë politikë, ju lutem mos e përdorni faqen e internetit. Avon ruan të drejtën për të ndryshuar këtë politikë në çdo kohë. Your vazhdoi të përdorni faqen e internetit të Avon pas mesazhkëmbimet për ndryshimet e titujve të Sigurimit tonë dhe Privacy Policy tuaj do të thotë pranimi i këtyre ndryshimeve. Avon Cosmetics Albalia (të referuara si "Avon ',' www.al.avon.com',' ne ',' ne 'dhe' tonë ') ka shkruar këtë Deklaratë Private të Sigurimit dhe të cilat do të aplikohen në përdorimin tuaj të avonfi.com, ose ndonjë website tjera në pronësi ose të operuara nga Avon ( 'Avon websites').