Shqipëri
    |         |         |    
Avon

E bukura e mundësive të reja

Në Avon ne krijojmë më tepër se vetëm produkte kozmetike, sepse ofrojmë një paketë të plotë mundësish të mrekullueshme për një femër. Me ne mund të gjesh mundësinë për të rritur të ardhurat personale, të cilat do të mund të plotësojnë më së miri nevojat dhe ambiciet e tua personale. Bëhu Kliente e Privilegjuar Avon, në një prej kompanive ndërkombëtare më të suksesshme. Këtu do të mësosh më tepër mbi produktet kozmetike Avon si dhe do të zhvillohesh me më të mirët. Përfito nga shanset e tua, për të ndërtuar biznesin personal, duke ndjekur rregullat dhe objektivat personale, për të qenë krenare për arritjet dhe mundësitë e tua ndërsa je më e pavarur. Koha e lire dhe pasioni për arritje të mëtejshme do të jenë kapitali I vetëm që do t’ju nevojitet në hapat e para. Ne do të jemi përkrah jush në sfidën e ngjitjes së majave më të larta. Dhe mos harro zbritjet në nivel porosie dhe dhuratat e ndryshme janë thjeshtë një pjesë e përfitimeve që ofrohen për çdo Klient të Privilegjuar Avon.

  believe
 • Beso

  Bëhu më e sigurt në vetvete - Avon beson tek Ti! Jepi vetes një të ardhme më të mirë- bëhu edhe ti pjestari më i ri i skuadrës Avon. Mendo sot për të ardhmen tënde!

 • Arrij

  Përmbush objektivat e tua më të larta. Suksesi yt është po aq i madh sa ambiciet e tua! Trego veten, ndërsa zhvillohesh në një kompani të madhe ndërkombëtare.

 • Tejkalo

  Tejkalo pritshmëritë e tua. Kushdo që bashkohet në skuadrën Avon mund të ketë mundësinë të jetë lider I skuadrës së tij/saj të Klientë të Privilegjuar Avon, dhe padyshim të rrisë të ardhurat personale.