Shqipëri
    |         |         |    
C04-06 NREP Program

CMIMI YT
PER VETEM
199LEKE
PER POROSI KUMULATIVE 5 000 / 10 000 LEKE

+ 3 BROSHURA TE FUSHATES PASARDHESE DHURATE

SHIJO BENEFITET SI PJESE E KOMUNITETIT TE KLIENTEVE TE PRIVILEGJUAR AVON

Merr zbritje qe nga porosia jote e pare mbi 2 500 leke

Merre pakon tende direkt ne adrese falas per porosine tende te pare ne Avon

Ti mund t’i mbledhesh porosite nga miqte e tu online, nepermjet Broshures tende qe mund ta ndash me te gjithe nepermjet linkut te personalizuar.

Bashkohu me komunitetin e Kampusit Avon, ku mund te mesosh, ndash dhe shkembesh me eksperte bukurie.

Shume porosi brenda te njejtes fushate? Kjo do te thote me shume zbritje, pasi vlera e porosive akumulohet

• Programi i Mireseardhjes eshte i vlefshem per te gjithe KP e Rinj /Rikthyer me NRDP te regjistruar ne F04-F06/2021, per 3 fushatat e tyre te para si KP i ri ne Avon.
• KP te rikthyer me NRDP = një KP i larguar 1 vit më parë ose më shumë, pra që nuk ka bere asnjë porosi për me shume se 1 vit.
• Nivelet e porosive për fushatat 1, 2 dhe 3, janë kumulative, pra ato mund të përmbushen nga me shume se 1 porosi. Nivelet per te perfituar setet jane 5.000 dhe 10.000 leke.
• Të gjitha regjistrimet e reja do të marrin setin e broshurave ne momentin qe plotesojne kushtet e nivelit te 1-re, bashke me cmimin special prej 199 lekesh. Nese me vone, me porosi te tjera, KP do te arrije nivelin e dyte, do te marre shtese vetem setin e dyte pa paguar me cmim special, pra falas.
• Nëse KP e kap nivelin e dyte prej 10.000 lekesh me 1 porosi te vetme, atehere I merr të gjitha çmimet (Seti Nivel 1 + Seti Nivel 2 + Seti I Broshurave) me Cmim Special.
• Secila prej 3 fushatave te programit është e pavarur. Nuk është e detyrueshme KP të marrë pjesë në nivelin e mëparshëm në mënyrë që të kapi fushaten pasardhese.
• Rregullat Cmimit Special: Cmimi Special është Net & KP nuk mund të marrë me zbritje per të; Cmimi Special NUK është i përfshirë në Shitjet Totale; NUK është përfshirë në bazën e zbritjes; UK është përfshirë në nivelet e programit.
• Cmimi Special faturohet automatikisht pasi të plotësohet kushti. Në rast se KP nuk i dëshiron setet, ata mund të kthehen në Avon sipas afatit kohor të politikave të kthimit.
• Ne rast se sasia e ndonjerit prej produkteve pjese te seteve perfundon, Avon ka te drejte te zevendesoje keto produkte me te tjera te ngjashme ne tip dhe vlere, ne cdo kohe.
• Avon rezervon te drejten per te ndryshuar ne cdo kohe kushtet e programin, pasi publikon me pare keto ndryshime ne faqen e KP.