Shqipëri
    |         |         |    
Si të blesh

AvonAvon

Avon

Shtoni produktet e përzgjedhura në karrocën dixhitale

Avon

Më pas, dërgoni porosinë në kanalin e preferuar

ShareAvon
  • Është mënyra më e lehtë për të ndarë online Broshurën Avon me miqtë e tu
  • Nga broshura interaktive, shtoni në kosh produktet e preferuara.
  • Përditësohet në çdo fushatë dhe është e përshtatur edhe për telefona celularë.
  • Nëse mendoni se një ofertë është ideale për një mik/mike, ju mund të kopjoni linkun e faqes (në shiritin rozë më poshtë) dhe të dërgoni menjëherë imazhet dhe përshkrimin e plotë të ofertës.
  • Për disa nga produktet do të ketë një video prezantimi 360 gradë të përfshirë në Broshurë për ta bërë më të lehtë perceptimin për produktin

Klikoni këtu për të hyrë në Broshurën Interaktiveve

Të porosisësh në Avon tashmë, akoma më e thjeshtë!