Shqipëri
    |         |         |    
Avon ndihmë


      Mirë se vini në Avon Help. Kjo zonë ka për qëllim të ju ndihmojë të kuptojnë dhe navigo rreth Avon website si lehtë që të jetë e mundur.

Produktet tona 

        Kjo zone eshte përditësohen rregullisht për të nënvizuar tonë kategori, markave dhe produkteve kryesore. Për më shumë informacion, thjesht klikoni mbi nje nga lidhjet dhe detajet do të shfaqen.

        .:Lidhje me faqen


Çka ka të re 

        Kjo zonë ofron një pasqyrë të fundit kompaninë tonë dhe lajme produkt. Ju mund të merrni të ndyrë në industrinë lajmet më të fundit - çfarë i nxehtë dhe atë që nuk është - të drejtpërdrejtë nga lajmet tona feed.

        .:Lidhje me faqen


Rreth nesh

        Rreth Nesh ju jep një hyrje të shkurtër për të kompanisë sonë, markat tona kryesore dhe mesazhet tona. Ai gjithashtu shpjegon më shumë për përfshirjen tonë në fushatë kundër kancerit të gjirit

        .:Lidhje me faqen 
     

Mundësitë

        Mundësitë lejon ju të gjeni më shumë informacion rreth të bëheni një Përfaqësuesi Avon ose një Avon Kreu Sales. Ju mund ta lexoni në lidhje me atë që keni nevojë të bëni në mënyrë që të bëhet një Përfaqësuesi Avon, dhe madje edhe të aplikoni online.

        .:Lidhje me faqen
     

Si për të blerë 

        Ekzistojnë tri mënyra për të blerë produktet tuaj Avon: nëpërmjet një Përfaqësuesi; online shopping; në telefon. Mënyrat e të Blej seksion ju lejon për të kuptuar se si të tre mënyra për të blerë punë, kështu që mund të zgjedhë një të tillë që më së shumti Ju konvenon.

        .:Lidhje me faqen 
     

Have fun disa

        Ju mund të përdorni tonë Have fun disa zona të dërgojë ecards të miqve tuaj, shkarko informacion paketat dhe luajnë lojra online.

    .:Lidhje me faqen