Shqipëri
    |         |         |    
 
Avon

Bëhu një Klient i Privilegjuar

Nëse je duke kërkuar rritjen e të ardhurave të tua dhe njëkohësisht mundësinë për të patur më tepër kohë të lire, plotëso formën e mëposhtme. Bëhu Kliente e Privilegjuar Avon dhe merr më tepër zbritje dhe dhurata çdo 3 javë.

*Fushë e detyrueshme
*Titulli:  
*Emri
 
Emri i Dytë:
 
*Mbiemri:
 
*Data e Lindjes (Dita/Muaji/Viti):
 
*E-mail:
 
*Adresa:
 
 
 
*Qyteti:
 
Telefoni gjatë ditës:
   
Telefoni gjatë mbrëmjes:
   
Celulari:
numri 0 nuk duhet të përfshihet
     
Koha e preferuar për të kontaktuar:  
Ku keni mesuar per Avon?  
Nëse jeni dakort që të dhënat tuaja të përdoren për qëllime promocionale ose marketing, ju lutem shënoni kutinë më poshtë
*Konfirmoj që kam lexuar dhe kuptuar Kushte dhe Dispozita
*Klikoni ketu për të lexuar dispozitat e përgjithshme Deklarata e Privatësisë dhe Sigurisë
 
        
 
banner