Mission logo
ZBULO SEKRETIN JAPONEZ
TE PERKUJDESIT PER FYTYREN
RINIA E PERJETSHME
E FEMRAVE JAPONEZE
QENDRON NE RITUALET UNIKE
Mission eshte nje linje kozmetike origjinale Japoneze qe kombinon teknologjine e avancuar, frymezuar nga zbulimet e fundit te shkences, dhe fuqia e perberesve origjinale me efikasitetin e provuar nder shekuj. Ky eshte thelbi i vertete i bukurise Japoneze - formulat e pasura, plot me perberes aktive qe depertojne ne shtresat me te thella te epidermes. Gjithçka dizenjuar ne nje menyre te tille qe kombinonte ne meyre harmonike ritualet tradicionale Japoneze dhe efikasitetin e perkujdesit rigjenerues te lekures.
MISSION Y
MISSION ECLAT
RITUALI
ZBULO RITUALIN E BUKURISE JAPONEZE SEKRETI I RITUALIT JAPONEZ QENDRON NE FILLIMIN E PERKUJDESIT TE FYTYRES NGA FORMULAT ME TE LEHTA TEK ME TE PERQENDRUARAT DHE DUKE PERFUNDUAR ME APLIKIMIN E NJE KREMI QE KRIJON NJE SHTRESE MBROJTESE TE PADUKSHME MBI LEKURE.
4- HAPA PER RITUALIN E PERDITSHEM TE PERKUJDESIT TE FYTYRES:
step 1
SHKUMADELIKATE PASTRUESE Ekspertet Japonez te perkujdesit per lekuren rekomandojne shkumat pastruese si fillimi me i mire i ritualit te fytyres- menjehere pas pastrimit te makiazhit te syve. Formula ekstremisht delikate qe pastrojne me efikasitet te gjitha papastertite duke e pergatitur lekuren per ushqyesit qe permbajne formulat e produkteve qe vijne me pas.
LOCIONET PER HIDRATIMTE THELLE Hidratim intensiv ne formen e nje locioni eshte nje hap kyç ne ritual. Ato perdoren pas pastrimit per rikthikin e pH te lekures dhe sigurojne hidratim intesiv. Si rezultat, lekura behet e bute, e lemuar dhe perthith me mire ushqyesit qe ndodhen ne formulat qe vijne me pas.
step 2
step 3
ESENCAT E PASURA USHQYESE MEPERQENDRIM & QUMSHTI Formulat ushqyese i sigurojne lekures nje bombe perberesish aktive qe depertojne ne shtresat me te thella te epidermes dhe rregullimin e demeve qe shkaktojne plakjen e lekures. Formulat me perqendrim jane me te dendura dhe me te perqendruara sesa locionet, ndaj ato duhet te aplikohen menjehere pas aplikimit te locionit.
KREMRAPER FYTYREN MBROJTES Aplikimi i kremit te fytyres eshte hapi i fundit i ritualit Japonez. Detyra e tij eshte ushqimi intesiv i lekures dhe krijon nje barriere mbrotjese te padukshme mbi te, fale se ciles te gjithe ushqyesit qe ndodhen ne formulat e meparshme qendrojne thelle ne epiderme, duke i siguruar lekures gjthçka i nevojitet per te perfituar pamjen e saj rinore.
step 4
mission_Y logo RITUALI SHKELQYES RINOR NGA ZEMRA E JAPONISE
PERGJIGJA E NEVOJAVE TE PERKUJDESIT PER FYTYREN PER FEMRATRRETH MOSHES 30'qe kane vene re shenjat e moshes; vijat e lehta, lekura e lodhur & e thate si edhe toni i pajete i lekures.
Linja eshte krijuar me baze majane e fermentuar (myk) – burim i pasur vitaminash, aminoacideet, mineralet dhe antioksidantet. Fale saj, majaja ka aftesine te ndihmoje sintezen e kolagjenit dhe elastinit. Barriera e lekures riforcohet, elasticiteti permiresohet dhe lekura perfiton lemim dhe shkelqim rinor.
product image
SHKUMA PASTRUESE DELIKATE Shperben dhe largon me efikasitet makiazhin, teprite e sebiumit dhe te gjitha papastertite pa patur nevojen e ferkimit te lekures, ndersa rikthen nivelin hidratues te lekures. Çmimi i rregullt: 3950 leke
product image
LOCION HIDRATUES INTENSIV me formule te trashe te lengshme, qe perhapet me shpejtesi mbi lekure duke depertuar thelle ne te. Ky produkt siguron hidratim intesiv, lemim dhe shkelqim rinor. Çmimi i rregullt: 5550 leke
product image
ESENCE E PERQENDRUAR NE QUMESHT me perberje te mendafshte kjo formule perhapet ne lekure duke e hidratuar menjehere ate. Lemon dhe forcon barrierat mbrojtese te lekures. Çmimi i rregullt: 5550 leke
product image
KREM DITE & NATE USHQYES me nje perberje te pasur, perthithet menjehere nga lekura duke i dhene asaj nje tis te lehte te padukshem mbi lekure, qe ruan me efikasitet te gjithe elementet aktive siguruar nga formula e meparshme. Çmimi i rregullt: 5950 leke
Merr setin e plotë dhe shiko efektin e secilit produkt mbi lëkurë! Çmimi i setit: 18900 leke
RITUAL RINOR NGA ZEMRA E JAPONISE
PERGJIGJE E AVANCUAR E NEVOJAVE TE PERKUJDESIT TE FYTYRES PER FEMRAT RRETH TE 40-VE', qe kane filluar luften kundra shenjave te dukshme te moshes si: vijat e thella te shprehjes se fytyres & rrudhave, humbjen e shkelqimit rinor, elasticitetit & densitetit.
Krijimi i kesaj linje bazohet ne kerkimet mbi molekulen RNA, rregullatore e funksionimit te geneve, vleresuar gjithashtu me çmimin Nobel.Referuar ketyre studimeve, kontrolli i materialit gjenetik pergjegjes per plakjen e lekures, mund te ngadalesohet - duke stimuluar prodhimin e enzimave pergjegjese per formimn e kolagjenit dhe elastinit.
product image
SHKUME PASTRUESE LUKSOZE me nje perberje te pasur dhe te plote, me arome trendafili dhe lemuese formula heq te gjitha papastertite dhe fale perberesve ushqyes deperton thelle ne lekure duke i dhene asaj butesi te ndjeshme, lemim dhe nje pamje te paster. ÇMIMI: 5550 LEKE
product image
LOCION HIDRATUES INTENSIV me nje formule te pasur por te lengshme, secila pike e formules deperton ne shtresat e thella te epidermes, duke i dhene lekures hidratim afatgjate dhe shkelqim rinor. ÇMIMI: 7950 LEKE
product image
ESENCE E PERQENDRUAR me nje perberje te pasur perhapet butesisht mbi lekure ndersa ushqyesit depertojne ne shtresat me te thella te epidermes, duke permbushur nevojat e lekures mature per: ushqim, butesi dhe elasticitet. ÇMIMI: 9950 LEKE
product image
KREM DITE & NATE RIGJENERUES me nje perbereje te pasur, perthithet menjehre nga lekura, duke rithkyer pamjen perfekte te lekures. Le nje shtrese te lehte te padukshme mbi lekure, duke ruajtur te gjithe elementet aktive te formules se meparshme. ÇMIMI: 7950 LEKE
product image
KREM PER SYTE & BUZET PER RIGJENERIM TE AVANCUAR perberje ekstremisht e pasur dhe kremoze qe perthithet menjehere nga lekura, duke i siguruar asaj hidratim te thelle. Rrit elasticitetin e lekures dhe redukton vijat e lehta dhe pamjen e çngjyrimeve perreth zones se syve & buzeve, ndersa rikthen freskine dhe pamjen e qete te lekures. ÇMIMI: 7950 LEKE
product image
MASKE Perjeto kenaqesine e maskes per fytyren me acid karbonik si nje trajtim luksoz SPA per nje butesi te menjehershme, riplotesim dhe ndriçim te lekures ne kushtet e shtepise. Apliko nje shtrese te holle maske mbi fytyre, duke evituar zonen e syve dhe buzeve - maska do te filloje te shkumoje dhe te rrise volumin e saj. Prisni rreth 10 minuta dhe shpelajeni me uje te ngrohte. ÇMIMI: 6950 LEKE
Merr setin e plotë dhe shiko efektin e secilit produkt mbi lëkurë! Çmimi i setit: 35400 leke
X