Shqipëri
    |         |         |    

 

Ju nevojitet nje Klient i Privilegjuar?
Avon është kompania lider për shitjet direkte e cila ofron produkte dhe shërbime të ndryshme.
Klientët e Privilegjuar mund t’ju tregojnë ju produktet përpara se ju të vendosni t’i bleni ato, t’ju informojnë për ofertat e reja që dalin në broshurat e ndryshme.
Nëse ju pëlqen kjo mënyrë pune, ju lutemi të plotësoni aplikimin, dhe Klientët tanë të Privlegjuar do t’ju kontaktojnë ju sa më shpejt të jetë e mundur.
Shtyp këtu>>