Shqipëri
    |         |         |    
BSP_Article2_C10_2018

Zbulo Koleksionin Aquavibe

Ritëm i frymëzuar nga shpirti juaj unik festiv. Freski që çliron energji positive dhe që ju bën të shkëlqeni përmes bukurisë tuaj.

Aquavibe Love now

Aquavibe Love Now

PJESHKE Shija dhe lëngu i pjeshkës së pjekur shton freskinë dhe sofistikimin e notave kryesore.

LULESHTRYDHE Embëlsia e këtij fruti i shton feminilitetitn si dhe një prekje delikate notave të mesme të kësaj arome.

QELIBAR Fuqia dhe eleganca e qelibarit i shton shkëlqimin notave të poshtme të kësaj arome

 

Aquavibe Laugh More

Aquavibe Laugh More

MANDARINE Freskia e saj delikate sjell një note më tepër se fantastikenotave kryesore të aromës.

MUGUET Kjo lule i shton delikatesën dhe feminilitetin notave të mesme të kësaj arome.

QELIBAR Aroma e myshkut dhe drurëve të qelibarit i shton sensualitetin e notave të poshtme të kësaj arome.