Shqipëri
    |         |    
BSP_winter_skin_care

Horoskopi i aromave– shiko se kush është ajo që të përshtatet!

Shenjat Astrologjike tregojnë shumë rreth dëshirave, natyrës dhe preferencave.Sipas përshkrimit të përgjithshëm që astrologjia i bën këtyre shenjave ne kemi përshtatur natyrën e secilës me përbërësit e aromave tona. Cilët përbërës aromatik e bëjnë një femër Dem të ndihet mirë dhe cilat duhet të përzgjedhë si dhuratë për një mikeshë Akrep.Lexoje mëposhtë!Femra Dash Vajzat e lindura nën këtë shenjë zodiake janë karakter i fortë! Ata nuk janë delikate, por janë femra të vërteta prej mishi dhe gjaku! Ata kanë vetëbesim dhe janë spontane, të drejtpërdrejta dhe plot iniciativë. Ato janë të hapura ndaj risive kështu që asnjë aromë nuk që i frikëson ato.Femrat Dash duhet të evitojnë aromat delicate pas ato nuk përshtaten me karakterin e tyre. Zgjedhja më e mirë është aroma intensive dhe energjike, si Versioni Little Black Dress “Party” apo Avon Attraction.Femra DemFemra e Përallave! Në jetë dhe në dashuri, ajo është e sinqertë dhe e drejtpërdrejtë! Nëse ajo dashuron, të do vërtetë, nëse ajo ju urren ju do ta vini re. Femra Dem është energjike dhe sensuale, por ndonjëherë edhe e ndryshueshme. Një ditë janë si vogëlushe të ëmbla, por ditën tjetër janë zjarr i vërtetë!Karakteri i tyre sensual shkon me afrodiziakë natyral si: myshk ose dru sandal.Little Black Dress, TTA Today, ose Eve Duet u përshtaten më së miri. Femra Binjake Femra Binjake është sensuale, me shumë sharm, energji dhe shumë dashamirëse.Një diavantazh i saj si Binjake tipike ajo ka ndjeshmëri të dyfishta duke përjetuar momentet në dy vende të ndryshme njëkohësisht.Ajo e ndryshon shpesh shijen e saj, kur ndihet mirë dhe lumtur ajo eksperimentin me një aromë të re. Por ajo mërzitet shpejt me të dhe dëshiron të provojë diçka të re. Ia vlen të provosh Oasis dhe Parisian Chic. Femra Gaforre Zakonisht është e qetë dhe shumë e durueshme. Ajo është e ndjeshme dhe e turpshme dhe nuk dëshiron të jetë në qendër të vëmendjes.Ajo ndihet mirë me veshje që janë shumë femërore me nuanca që nuk bien në sy Ajo do të pëlqejë aroma si Rare Pearls me notat e manjolës, por edhe EVE Confidence do të jetë përzgjedhje ideale. Femra Gaforre karakterizohet nga mungesa e vetëbesimit dhe këto aroma do ta bëjë të ndihet mirë.Femra LuanFemra Luan si një lider e vërtetë nuk mund të anashkalohet. Ato janë vendimarrëse, të forta, dhe dëshirojnë të marrin atë që duan. Nuk ka kuptim të argumentosh me ta, pasi ata rrallë ndryshojnë mendjen dhe nuk duan t'i pranojnë gabimet e tyre.Ato dëshirojnë aroma dominuese por jo shumë të rënda. Ne sugjerojmë Premiere Luxe, Avon Alpha, apo Avon Luck. Femra VirgjëreshëVirgjëreshat janë të matura, të qeta dhe rrallë preken nga emocionet. Edhe si të rinj nuk e humbasin ekuilibrin e tyre. Virgjëreshat janë të përpikta dhe të urdhëruara, ata kanë tendencë të shmangin eksperimentet. Të jesh një yll nuk është preferenca e tyre - ata preferojnë të qëndrojnë në sfond. Aroma e tyre duhet të jetë me tone të qeta dhe të ngohta si: Pur Blanca, Avon Femme, apo Perceive Dew. Femra PeshoreEkuilibri nuk është bota e saj. Ajo vlerëson shumë disiplinën; ajo vlerëson pëlqimin dhe shmang debatin. Fermat e kësaj shennje karakterizohen nga diplomacia dhe disiplina në punë.Ato pëlqejnë luksin dhe gjithçka cilësore. Ato preferojnë aroma që nuk dominojnë si:Little Black Dress Weekend, Avon Life nga Kenzo dhe Eve Elegance për raste të veçanta.Femra AkrepJanë joshëse, misterioze dhe sensuale. Femra Akrep është shumë e qetë, ajo përdor argumentat e saj saj vetëm kur ndihet e kërcënuar. Ajo duket shumë e ndjeshme dhe e butë, por pamja e saj mund t’ju lërë përshtypje të gabuar. Kësaj shenje nuk i përshtaten aromat e ëmbla, të luleve apo frutave pasi ndihet jo komode. Ajo do të pëlqejë aromat nga Linja IMARI, Mesmerize Black apo Eve Alluring – e lehtë dhe shpuse.Femra ShigjetarAjo preferon lirinë, pavarërisht rutinës, ajo është këmbë ngulëse për të arritur atë që dëshiron!Ato karakterizohen nga pasione sportive dhe e vlerësojnë shumë natyrën.Pavrësisht se ato shumë rrallë veshin taka të larta dhe fustane të zinj, sërisht karakterizohen nga sharmi dhe shkëlqimi. Ato pëlqejnë aroma të freskëta dhe energjike: Avon Free ose Avon Pure. Për takime romantike duhet të përzgjedhin Viva la vita!Femra BricjapAjo në pamje të parë është e ftohtë, e çuditshme dhe e ngurtë. Por në realitet ajo zotëron një zemër të madhe dhe është shumë e ndjeshme. Femrat të lindura nën këtë shenjë kanë ambicie të mëdha dhe shpesh janë pasionante dhe përfshihen shumë në një marrëdhënie.Ajo mund të zgjedh ndërmjet Avon Attraction Rush, Pur Blanca Elegance ose Far Away Infinity. Ajo në përgjithësi është e qëndrueshme dhe nuk preferon ndryshimet. Megjithatë, ajo duhet të rrezikojë eksperimentimin herë pas here, pasi kjo vetëm do të pasurojë natyrën e saj!Femra UjorAjo është një romantike, simpatike por e paqëndrueshme. Ajo tenton të jetë kapriçioze, e zgjuar, krijuese dhe shpesh posedon shpirtin e një artisti. Idetë e tyre të pazakonta e befasojnë botën. Femra Ujor pëlqen aromat shkëlqyese dhe delikate. Ajo duket të provojë Celebre dhe Secret Fantasy. Femra PeshqitAjo është e përkushtuar dhe e dashur, ajo është e aftë të sakrifikojë për bashkëshortin dhe fëmijët, madje deri në pikën e humbjes së vetes. Shpirti i butë shpesh merr kënaqësi duke u kujdesur për të tjerët. Ajo do të vlerësojë çdo dhuratë dhe me siguri do të shprehë mirënjohjen e saj.Femrat e Peshqve ndihen mirë me aroma delikate, por jo si myshku apo qelibari. Përzgjidhja e saj duhet të jenë aromat energjike pasi ajo shpesh ndihet pa energji.Ne sugjerojmë Incandessence, Avon Dreams dhe Cherish.