Shqipëri
    |         |         |    
Studime shkencore, jo premtime boshe - AVON Albania

Studime shkencore, jo premtime boshe: si funksionon linja ANEW dhe pse duhet ta provosh?

Lekura fillon te shfaqe hapat e para te plakjes se saj qe ne moshen 25 vjeçare. Ne kete periudhe ne fillojme te veme re shenjat e para negative te moshes, lekura jone humbet fortesine, dhe perkujdesi i lekures ne kete faze eshte thelbesor ne menyren sesi do te duket lekura jone ne moshen 40 ose 50 vjeçare.

Linja ANEW siguron zgjidhje ndaj ketyre sfidave dhe ajo qe e ben akoma me te sigurt eshte se: bazohet jo ne premtime, por ne kerkime shkencore. Çfare duhet te bejme per te evituar plakjen e shpejte te lekures ose te pakten ngadalesimin e ketij procesi?

Si te ndalim plakjen?!

Le te mos besojme ne perralla: ne nuk e ndalim dot procesin e plakjes, sepse nuk e ndalim dot kohen; as kozmetodologjia apo mjekesia estetike nuk mund ta bejne nje gje te tille. Por, gjithsesi ne kemi aftesine te minimizojme rezultatet negative dhe dukshme te faktit qe po plakemi.

Ne mund te trajtojme lekuren —ose nje shtepi, apo nje xhakete te preferuar—  ne nje menyre te mire apo ne nje menyre jo shume te kendshme. Nese ne e menaxhojme ne nje menyre jo te drejte, rezultatet negative te kohes qe kalon do te jene me te dukshme shume me shpejt seç e kemi menduar.

Nese le pas dore ushqimin e shendetshem, pi cigare, ben nje gjume jo te rregullt dhe menyra e jeteses nuk eshte mjaft e kujdesshme, lekura do te duket akoma me keq se lekura e nje personi i cili kujdeset per te gjitha keto aspekte te jetes.

Studime shkencore, jo premtime boshe

Produktet kozmetike kundra plakjes – si te zgjedhim te duhuren?

2 jane faktoret qe duhet te merren ne konsiderate: kryesisht, mosha por jo me pak te rendesishme jane edhe nevojat e lekures.

Ato duhet, ne fakt, te jene argumenti kryesor kur zgjidhni produktin e duhur kozmetik. Lekura e nje personi 30 vjeçar teorikisht ndryshon nga lekura e nje personi ne moshen 40 vjeçare. Por, nese nje 30 vjeçare ben nje jete jo shume te shendetshme dhe e ka te trasheguar plakjen e parakoheshme, lekura e saj mund te jete shume me keq se e nje 40 vjeçareje  e cila perdor faktor mbrojtes kundra rrezeve te forta te diellit, nuk pi duhan dhe ben nje jete te shendetshme.

Para se te zgjidhni nje produkt kundra rrudhave, keshillohet te njihni nevojat e lekures suaj dhe rezultatet qe deshironi te arrini.

Kerkime shkencore, jo premtime boshe

Pavaresisht pritshmerive dhe nevojave, e rendesishme eshte te shihen me vemendje edhe kerkimet shkencore te kryera per nje marke te caktuar kozmetike. Shihni nese ato bazohen ne kerkime apo studime te detajuara dhe te mbeshtetura ne te dhena te sigurta.

Rasti i linjes ANEW eshte kryer mbi 750 paciente, ka mbi 120 vite ekperience ne treg dhe rreth 500 persona punojne per kete linje ne Institutin e Perkujdesit te Lekures Avon.

Secili produkt ka nje histori kerkimore dhe studimi mbi konsumatorin: pervec shkencetareve, edhe klientet tane, jane pjese e marrjes se vendimit per te hedhur ne treg nje linje, pas testimit te produktit kozmetik.

Studime shkencore, jo premtime boshe 2

Anew: çfare gjen ne kete linje?

Anew eshte nje linje kundra rrudhave qe i dedikohet femrave te çdo moshe. Ketu gjen kremra per fytyren, kremra per syte, kremra BB, maska fytyre etj. Linja i referohet fermave nga mosha 25 vjeç; gjithsesi ajo permban shume produkte interesante edhe per femrat e moshes 40, 50 apo 60 vjeç.

Eshte shume i rendesishem fakti qe ju keni mundesi te kombinoni edhe linjen e plote te perkujdesit te fytyres, ne varesi te moshes apo nevojave te lekures.

Keni vendosur te kujdeseni per lekuren? Kete pranvere kushtojini rendesi linjes se re per terheqjen e lekures qe ndihmon ne ruajtjen e lekures te ushqyer dhe te tendosur pas stines se dimrit duke e pergatitur ate per stinen e veres.

Mos prit shume gjate: fillo te mendosh tani sepse lekura do te ta ktheje me nje ‘’falenderim’’ ne te ardhmen.