Shqipëri
    |         |         |    
Pranverë/Verë 2019: si janë tendencat e ngjyrave dhe makiazhit - AVON Albania

Pranverë/Verë 2019: si janë tendencat e ngjyrave dhe makiazhit? Çfarë duhet të kemi në vëmendje?

Trendet e makiazhit për pranverë verë 2019, me të cilat ne jemi njohur që prej vjeshtës 2018. Në botën e modës gjithçka ndodh shumë shpejt. Cilat janë tendecat e sezonit? Çfarë duhet të blejë? Nihuni tani!

Ju njohim me tre drejtimet kryesore të udhëhequra pasarelën e tendencave botërore të Parisit “Fashion Week”. Ia vlen të theksojmë se tendencat që dominojnë në makiazhin e përditshëm, atë të mbrëmjes, si dhe nuancat që ua sigurojnë. Çfarë duhet të kemi parasysh gjatë periudhës së blerejve në këtë sezon?

Pranverë/Verë 2019: si janë tendencat e ngjyrave dhe makiazhit

Naturale, naturale, edhe njëherë: naturale

Trendet e modës funksionojnë sipas një rrethi vicioz. Ne vëmë re se tendencat e para 10 viteve rikthehen në mënyrë më të moderuar në vitet që vijnë. Edhe në këtë sezon nuk bëhet ndonjë përjashtim. Pas disa viteve që ishte në mode makiazhi i rënduar dhe shumë i theksuar stilistët për këtë vit do të kthehen shumë pas në kohë duke promovuar ultra natyralen ku madje ju mund të hiqni dorë edhe nga e dmomosdoshmja e të gjitha kohërave maskara.

Sigurisht, ky është një sugjerim i cili mund të përshtatet sipas nevojave dhe dëshirave individuale, por mos u surprizoni kur të shikoni të njohurat tuaja të cilat ekspozoheshin me një pamje të ngarkuar makiazhi, konturime etj, mund të mjaftohen këtë sezon vetëm me një bazë shkëlqyese fytyre si dhe një zbutës buze me nuancë.

Pranverë/Verë 2019: si janë tendencat e ngjyrave dhe makiazhit 2

Ngjyrat e sezonit: rozë e mbytur

Pas shumë sezone që promovohej makiazhi nude, bezhë dhe bronz, stilistët janë kthyer në nuancat e rozës së mbytur dhe të kuqeve indiane.

Këto nuanca universale, janë të përshtatshme për biondet dhe brunet madje duhen të mrekullueshme me të.  Ju mund ta aplikoni në sy, buzë edhe në faqe.

Vëmendje! Nuk mund të quhet ekzagjerim të aplikosh makiazh me nuancat e rozës. Kjo është risi; pasi deri më tani kemi këshilluar kombinimin e nuancave.

Pranverë/Verë 2019: si janë tendencat e ngjyrave dhe makiazhit 3

Bëhu gati për mbrëmje

Trendet janë gjithmonë tendecat e modës, dhe makiazhi i mbrëmjes është më i bukur ndonjëherë  pranverë /verë 2019 do të jetë shumë fantastik.

Nuaca holografike për sytë, pamje metalike për thonjtë: janë propozime për femrat që tentojnë, pra makiazhi është eksperimentues dhe nuk duhet të kemi frikë nga eksperimentet.

Si duhet i aplikojmë nuancat metalike? Mos e teproni me sasinë dhe kombinimin pasi duhet të merrni përfundim efekt natyral? Kombinojeni me makiazh delikat në fytyrë (krem pudër të mirë, mbulim i plotë i parregullsive), si dhe me ngjyrat rozë të faqeve dhe me buzë me ngjyrë jo intensive.

Rezultatet do t’ju mrekullojnë: e bukur, dhe me stil.