Shqipëri
    |         |         |    
Avon True
Ne ju premtuam me teper ndaj ja ku i keni!
Shih çfare kemi ndryshuar per ty
Guida e ndryshimit tek produktet MARK
maskarat
vijezuesit e syve/ nuancat e syve
kremrat puder
pudrat & nuancat per faqet
te kuq per buzet
llake per thonjte
makiazhi para & pas
BIG & DARING
Formula me kolagjen per qerpike 6x me te trashe (pa grumbullime, pa petezime, pa njolla)
BIG & MULTIPLIED
Efekt per shume qerpike: volum & shumim optik per 50% me teper volum te qerpikeve
BIG & FALSE
1000 fibra volumizuese per pamjen e qerpikeve artificiale si ne sallonet e bukurise
MEGA EFFECTS
Volum panoramik dhe trajtim me keratin nga cepi ne cep
SPECTRALASH
Volum sipas deshires nga qerpike te plote ne 8x me te plote. Vetem rrotullo 1, 2, 3 per pamjen e deshiruar te qerpikeve
Vijezues Glimmerstick Big & Daring
Laps Kajal rezistent ndaj Ujit perfekt per vijezime dhe krijimin e efektit te hijezuar ''smokey eyes''
Vijezues Kohl
Laps i bute me korrigjues, perfekt per efektin hijezues ''smokey eyes''
Vijezues Xhel Supershock
Vijezime Shokuese: formula xhel vijezon me trashesi dhe ngjyre intensive
Vijezues i Lengshem Mega Effects
Vijezues i lengshem me maje kendore siguron vijezime te holla dhe te theksuara
Nuance per Syte Artist 18 ore
Nuance kremoze- xhel per ngjyre rezistente deri ne 18 ore, nuk njollos
Laps per Syte Big Colour
Laps i bute, kremoz per perhapje te lehte te nuances; ngjyre qe zgjat, formule rezistente ndaj ujit
Paketim per Vetullat
dyll & nuance 2 ne 1. I jep vetullave pamje te regullt dhe te bukur
Krem Puder i Lengshem Nude
I jep lekures pamje te fresket mat & natyrale; per lekure mikse dhe te yndyrshme per mbulim te lehte ne mesatar
Krem CC per Tonifikim & Perkujdesje
Korrigjon parregullsite & çngjyrosjet, kujdeset per lekuren & permireson tonin e saj; per te gjitha llojet e lekures & per mbulim te ulet deri ne mesatar
Krem Puder Pluhur me Minerale
100% pigmente mineralesh natyrale shkëlqen lekuren, njetrajteson tonin e saj & permireson gjendjen e lekures; per lekure normale ne mikse; mbulim mesatar
Stik Korrigjues CC
Per korrigjim te problemeve te ndryshme te lekures; zbutes, shkelqyes & neutralizues
Korrigjues i Lengshem
Mbulon me teper atehere kur ju duhet, me efekt te larte natyral
Krem Korrigjues Kompakt
Mbulon rrathet e erret te syve dhe parregullsite e tjera te lekures gjate te gjithe dites
Stik Bronz Shumefunksional
Stik Theksues All in 1 per syte, buzet ose faqet me pamje rrezatuese
Theksues Bronz 2 ne 1
fal nje pamje shkelqyese dhe me konture perfekte
I Kuq Buzesh Fryres 3D
I jep buzeve pamje te fryre me kolagjen; lemon me retinol, forcon me kafeine
I Kuq Buzesh Ultra Colour
50% me teper pigmente per ngjyre te pasur & te theksuar me nje aplikim
I Kuq Buzesh Shine Burst
I Kuq Buzesh me arome frutash qe jep shkelqim. Ngjyre qe mbulon & zgjat me teper; per nje ndjesi hidratuese
Ngjyrues per Buzet
Ngjyrues per Buzet ne forme stilolapsi per lehtesi aplikimi dhe ngjyre rezistente
Shkelqyes per Buzet Shine Burst
Shkelqyes Frutor qe i jep buzeve shkelqim te larte & hidratim te menjehershem
Shkelqyes per Buzet Ultra Colour
I jep buzeve pamje me te fryre, shkelqim & hidratim me vitamina A, C dhe E
Shkelqyes per Buzet me Tubete
Shkelqyes i Lengshem perfekt per ne çanten e dores & per nje aplikim te shpejte freskie gjate dites
Llak per Thonjte ne forme Xheli
Shkelqim intensiv pa nevojen e llambes UV; fshihet si llaku i zakonshem i thonjve
Trajtues Shkelqyes Xhel
Shtrese siperfaqesore; 2x ngjyre me rezistente, pa petezime & pa ciflosje
MEGA EFFECTS
Llak per Thonjte rezistent, ne ngjyra neon ne tendence, me mbulim te larte
BAZE MAKIAZHI MAT
mbulon menjehere parregulliste; nuk shkelqen; per pore & vija te lekures te padukshem gjate te gjithe dites
PUDER PLUHUR PRO FINISH
Fikson makiazhin duke siguruar rezistencen e tij; mbulon parregullsite & siguron pamje pa shkelqim te tepert; per te gjitha tonet e lekures
SPERKATES RREGULLUES & FIKSUES I MAKIAZHIT
Pergatit lekuren si baze per makiazhin; fikson makiazhin dhe eleminon efektin puder